ZDRAV DOM DIHA Z NARAVO - POSTAVITE GOZD V SVOJ DOM !

Globoko vdihnite, predstavljajte si, da ste v gozdu, prisluhnite…začutite pozitivno energijo lesa in vonj po gozdu med vašimi štirimi stenami; odkrijte harmonijo z naravo.

Hoja po podu FIEMME 3000 je kot sprehod po gozdu. Ponuja rešitev za ekološko ozaveščene ljudi: talne obloge ki dihajo, projektirane z namenom, da lahko ponovno odkrijete tradicijo in ljubezen do narave, spoštovanje človeka in užitek ob naravnem lesu. Pravi les je samo tisti, ki je biloško in ekološko obdelan, zaščiten z voskom in naravnimi olji, brez uporabe lakov, škodljivih lepil, naftnih derivatov in ostalih škodljivih snovi.

FIEMME 3000 ponuja pravi odgovor na onesnaževanje našega okolja, predvsem našega bivalnega okolja, ker so izbira lesa, njegova obdelava, polaganje in vzdrževanje popolnoma biološko ustrezni.

Odbelujejo samo les, ki je kontrolirano pridelan z načrtom sečnje in pogozdovanja, vsi ostanki pri proizvodnji talnih oblog pa se v celoti reciklirajo. Na tak način nastajajo dolge in trdne troslojne lesene deske FIEMME 3000, obdelane z inovativno tehnologijo ob uporabi izključno naravnih snovi.

Za izdelavo svojih naravnih in estetskih izdelkov ponovno upoštevajo starodavno tradicijo gozdarjev in mizarjev, s katero zagotavljajo ohranjanje našega okolja.

 

Serija Natura Serija Artiganale Serija Escuro

 

 

TAKŠNA TLA ZASLUŽIJO PRIMERNO VZDRŽEVANJE!

Les je dar narave. Tudi olje. Ko se srečata se dopolnjujeta, se združita v mehkem objemu, ki obogati in ščiti les. To uči že stara modrost mojstrov mizarjev.

Z vzdrževanjem lesu vračamo voske, smole, olja in maščobe ter s tem poudarimo njegovo lepoto. S pazljivim ročnim delom ga zaščitimo in izboljšamo njegovo obstojnost. Impregnacija hrani lesna vlakna in jim daje elastičnost, napolni pore in podaljšuje trajnost lesa, kristalizacija pa les ščiti pred obrabo in mu daje večjo odpornost. Tako les lahko diha in je odpornejši na obrabo in umazanijo. Že enostavno vzdrževanje zadostuje, da les ohrani vso svojo lepoto in trajnost.
Fotogalerija